mr. P.J.G.G. (Peter) Sluyter

Peter legt zich toe op het bestuursrecht. Dat zijn zaken tussen overheid en burger. Hij heeft veel ervaring met omgevingsrecht, vergunningen en bestuurlijke handhavings- en boetetrajecten.

Hij heeft in spraakmakende bestuursrechtelijke zaken resultaat behaald. Peter was met succes betrokken in lobby’s en procedures rondom outletcentra, megasupermarkten, militaire oefen- en schietterreinen, asielzoekerscentra en racecircuits. Tegenwoordig houdt hij zich bezig met de energietransitie en dan met name tegen de vergunningverlening voor zonneparken.

Peter heeft daarnaast een florerende civielrechtelijke praktijk, met name op het gebied van vastgoed- en contractenrecht. Hij wordt regelmatig benoemd tot faillissementscurator.

De klanten van Peter waarderen zijn goede analyse en oprechte advisering. Hij legt het helder uit, en zegt het ook als een zaak geen kans van slagen heeft.

Peter heeft vele bestuursfuncties vervuld, onder meer in het vrijwilligerswerk, de sport, de advocatuur, het voortgezet onderwijs, het faunabeheer, ondernemersorganisatie en media.

U bevindt zich hier: Home Advocaten mr. Peter Sluyter