mr. P.J.G.G. (Peter) Sluyter

Sluyter voert al 33 jaar een bestuurs- en civielrechtelijke praktijk. Ook is hij faillissementscurator.

Hij heeft in spraakmakende zaken resultaat behaald. Recent adviseerde hij de lobby tegen het Factory Outlet Centre bij Assen en tegen een megasupermarkt in Tynaarlo. Met als resultaat dat deze ontwikkelingen zijn gestrand. Eerder was hij succesvol in het tegenhouden van ongebreidelde expansie van militaire oefen- en schietterreinen, azc’s en racecircuits.

Sluyter combineert zijn juridische kennis met het politiek-bestuurlijke inzicht, dat de beste resultaten worden behaald voordat besluiten zijn genomen. Zijn devies is dat bij voorkeur geen achterhoedegevechten bij de rechter worden geleverd. Juist zijn inzet in het voortraject en de lobby kan ertoe bijdragen, dat een ongewenste ontwikkeling niet doorgaat.

Die lobby kan Sluyter bij uitstek begeleiden.

Sluyter heeft vele bestuursfuncties vervuld, onder meer in het vrijwilligerswerk, de sport, de advocatuur, het voortgezet onderwijs en het faunabeheer. Hij was tot voor kort voorzitter van de ondernemersvereniging MKB Binnenstad Assen en is lid van de Raad van Toezicht van RTV Drenthe.

U bevindt zich hier: Home Advocaten mr. Peter Sluyter