Bierens van Boven advocaten

Maandag t/m vrijdag  08.30  - 17.00 uur
Telefoon 0592-311001
Email: info@bierensvanboven.nl

Postadres:

Postbus 399, 9400 AJ Assen

Bezoekadressen:

Oranjestraat 2, 9401 KJ Assen

kantoor Assen

 

Brink 17, 9461 AR Gieten

kantoor Gieten

Spreekuren

Locatie Gieten

Iedere eerste maandag van de maand houdt mevrouw Raatjes, tezamen met Notariaat Aa en Hunze een gratis juridisch spreekuur, van 17.00 – 18.30 uur. In de even maanden is het spreekuur op het kantoor van Bierens van Boven Advocaten aan de Brink 17 in Gieten. In de  oneven maanden zal dit plaatsvinden op het kantoor van Notariaat Aa en Hunze, Brink 21 te Gieten. U hoeft zich hiervoor niet aan te melden.

Locatie Assen

Iedere dinsdagmiddag is er een gratis juridisch spreekuur bij Bierens van Boven Advocaten te Assen. Indien u hiervan gebruik wenst te maken dient u zich vooraf aan te melden. Dit kunt u doen door op de homepagina van onze website de knop “schrijf u nu in” aan te klikken. Deze kunt u terugvinden onder aan de website. 

 

Parkeren Assen

U kunt parkeren in de parkeergarages Stadhuis en Citadel, welke tegenover c.q. op loopafstand van het kantoor zijn gesitueerd. Het parkeertarief bedraagt maximaal € 6,-- per dag.

Het kantoor beschikt over eigen parkeergelegenheid onder het kantoor, ook voor haar opdrachtgevers. Op afspraak kunt u daar parkeren. Bij aankomst kunt u zich vanuit uw auto melden via de intercom. Deze intercom bevindt zich in de zijgevel langs de oprit.

Wij verzoeken u vriendelijk uw auto niet te parkeren langs de oprit of op het parkeerterrein naast de oprit. Dat is een privéterrein, waarop wij geen parkeerrechten hebben.

U bevindt zich hier: Home Contact